Еднодневна екскурзия до Букурещ

bucurest ДАТИ: 2014 - 01.03; 12.04; 17.05; 07.06; 12.07; 09.08; 11.10; 08.11; 06.12;


Отпътуване от Русе от Централна ЖП гара в 7,00ч. към Букурещ -град на контрастите, един от най – големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като „Малкия Париж" . Панормна обиколка на града с екскурзовод – Триумфална арка, Атене, Народния Театър, Парламента, Патриаршията и Двореца, Университета, площада Победа. Посещение по избор, срещу допълнително заплащане на Двореца на Чаушеско/ настоящия Парламент/, Природо-научният музей / при възможност / и Музея на селото. По желание посещение на църквата „Св. Св. Константин и Елена", където се намират мощите на българския светец Свети Димитър Басарбовски. Свободно време в центъра на града. В късния следобед, отпътуване обратно за България.

 

Цена: 25 лв. при тръгване от Русе за индивидуални туристи


Цената включва:

- Транспорт с микробус/автобус / според броя записани туристи/

- пътни такси

- екскурзоводска беседа в автобуса

- екскурзоводска беседа в Двореца на Чаушеску/Парламента/ - за тези които ще посетят музея

 

Цената не включва:

- таксите за музеите и лични разходи

- медицинската застраховка е по желание, срещу доплащане

Входни такси: Двореца на Чаушеску -25 леи;Музея на селото – 6 леи /ученици/студенти /пенсионери- 3 леи

 

 

Необходими документи: Валидна лична карта или задграничен паспорт. За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от двамата или липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи и задграничния паспорт или личната карта.

Обменен курс лея/лев – 1 лея =около 0,50 ст.

Студентите които искат да ползват намаление за таксите на музеите, трябва да носят със себе си студентска карта, която да представят при поискване!Учениците за да ползват намаление също трябва да представят ученическа карта!

 

Агенцията си запазва правото на промени на цената и последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 15 или 40 човека

 

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие. За страната няма визови, санитарни и медицински изисквания.

 

АГЕНЦИЯТА е сключила застраховка "Отговорност на Туроператора" със ЗК АРМЕЕЦ, София, Застрахователна полица № 1228013150000277255

ТУРОПЕРАТОРА не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до страната поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !