Съвети за успешна ваканция

Шест съвета за успешна ваканция

Колкото повече "се ангажират" за Вашата ваканция, толкова по-сигурно ще е личното Ви обогатяване и удовлетворение.

 

1. Не чакайте до последния момент

Много пътешественици смятат, че ако изчакат до последната минута, ще купят най-добрата сделка. Макар че има моменти, когато може и да стане така, това е малко вероятно да се случи. Ако планирате да пътувате във ваканционен период или пиково време за определеното местоназначение, винаги планирайте толкова рано, колкото можете. Всяка година има разочаровани клиенти, които идват твърде късно. Запомнете: Първата птица винаги получава отбраните червеи.

 

2. Не летете на сляпо

На туристи, които искат да инвестират предварително в обучение за мястото, което желаят да посетят ние предлагаме: Преглед на каталози, видео филми, разговори и съвети от нашите пътни експерти. Прекарайте известно време да прочетете за историята. Намерете роман, чието действие се развива там където ще отидете.

 

3. Не резервирате пътуването си на парче

Да не резервирате онлайн хотела си, колата си на друго място, а разглеждане на забележителности на трето. Когато разберем всичко, което планирате да направите, ние можем да направим най-добрата обща стойност, отколкото определянето на цената по отделните компоненти.

 

4. План за гъвкавост

Една от най-важните максими, когато сме на път е да бъдем гъвкави и да се влеем в потока. Въпреки най-доброто планиране, понякога се случва нещо неочакваното. Хубаво е, ако можете да имате ден резерва, че някоя изненада да не се съсипе целия план.

 

5. Няма лош турист

Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас, с уважение и достойнство. Запознайте с местните обичаи и проявете разбиране към другите култури. Бъдете гъвкави, търпеливи и имайте реалистични очаквания.

 

6. Не чакайте, докато се приберете у дома, за да вдигнете червен флаг.

Нашите пътни експерти са на ваше разположение преди, по време и след пътуването. Но не чакайте до завръщането си, ако имате нужда от съвет, ако нещо не е както трябва да бъде. Никога не е твърде късно за корекция. Уведомете ни веднага, така че да можем да направим всичко възможно, за да предотвратим проблема.

 

Очакваме с нетърпение да планирате вашата ваканция и Ви каним да се свържете с нашите специалисти за пътуване .

Автобусни билети

bus

Самолетни билети

fly

Застраховки

ins