Екзотични пътувания

Буенос Айрес - Водопадите Игуасу - Рио де Жанейро (групово пътуване)

София - Париж - Буенос Айрес - Водопадите Игуасу - Рио де Жанейро - Париж - София

1 ДЕН София - Париж - Буенос Айрес 

Отпътуване от летище София. Полет за Париж в 15.05 часа. Кацане на летище Шарл де Гол в 17.00 часа. Полет от Париж за Буенос Айрес в 23.20 часа.

2 ДЕН Буенос Айрес

Кацане в Буенос Айрес в 07.55 часа. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела и настаняване при възможност преди обяд в Intercontinental Hotel 5*. Сити тур на Буенос Айрес – тура започва от Плаза де Майо, където ще разгледаме Катедралата, след това продължаваме към традиционния квартал Сан Телмо, характерен с класическите и антични къщи; продължаваме към Ла Бока, с внушителната "Бомбонера" и Каминито; Пуерто Мадеро и северната част на града, през централния площад Сейнт Мартин, докато стигнем Палермо, място заобиколено с дървета и тревни площи, където ще посетим Планетариума. Вечерта по желание посещение на танго шоу "Карлос Гардел" – шоу, което ще остави престоят ви в града незабравим. Свободно време за почивка. Нощувка.

3 ДЕН Буенос Айрес

Закуска. Свободно време. По желание целодневна екскурзия до курортното градче Тигре и делтата на река Парана или до Монтевидео - спокойната столица на Уругвай, разположена на бреговете на реката Рио де ла Плата. Нощувка.

4 ДЕН Буенос Айрес

Закуска. Свободно време. По желание целодневна екскурзия Гауча Парти с включен обяд. Това посещение на типичното аржентинско ранчо не може да бъде пропуснато! Ще опитате емпанадас и криола, придружени от невероятните аржентински вина. Ще се насладите на местната фолклорна музика и танци, както и на демонстрация на уменията на гаучосите. Нощувка.

5 ДЕН Буенос Айрес - Игуасу

Закуска. Трансфер до летището. Полет за Игуасу. Кацане и трансфер до хотела. Настаняване в Mabu Thermals Hotel & Resort 5* www.hoteismabu.com.br. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна – с малко влакче ще разгледаме Национален парк Игуасу, като по време на спирките ще продължим пеша за по близък достъп с водопадите и дъждовната гора. Най впечатляващото от тура е платформата, от която може да видите Дяволското гърло – най-големият водопад. Връщане в хотела. Нощувка.

6 ДЕН Игуасу

Закуска. Разглеждане на водопадите от бразилска страна, разположени в Национален парк Игуасу, сред тучна тропична растителност. Невероятна гледка към повече от 240 водопада. Следобяд по желание можете да се насладите на Макуко сафари – разходка с открита вагонетка, придружен от специален гид, продължаваща около 2 км навътре в гората, характерна със своята специфична флора и фауна. След това продължаваме пеша следвайки река Игуасу, откъдето ще продължим с моторна лодка към вълнуващо пътешествие до най-близкия водопад, наслаждавайки се на тътена на водата и пръскането от водопадите. Незабравимо! На края ще завършим с посещение на парк за птици, разхождайки се из пътеки в джунглата, където ще имате възможността да видите едни от най-невероятните видове птици в света. Нощувка.

7 ДЕН Игуасу

Закуска. Свободно време за почивка. Вечерта пожелание вечеря в ресторант с шоу програма, представяща Аржентинско-Бразилската-Парагвайска култура. Нощувка.

8 ДЕН Игуасу - Рио де Жанейро

Трансфер до летището. Полет за Рио де Жанейро. Кацане и трансфер до хотела. Настаняване в Astoria Palace Hotel 4* www.redeatlantico.com.br. Сити тур на Рио де Жанейро - хълма Корковадо и Захарната глава. Започваме нашият тур с красива разходка покрай плажовете Копакабана, Ипанема, Леблон и лагуната Rodrigo de Freitas, пристигайки в подножието на хълма Корковадо, от където ще продължим с удобно влакче, което ще ни разходи из красивата планина, където статуята на Христос Спасителя, се извисява над Рио и неговите плажове. Статуята на Христос, известна като "Чудото на Рио" е избрана за едно от "Новите чудеса на света". Продължаваме към стадион Маракана, един от най-големите стадиони в света. Следващата ни спирка е Praia Vermelha, откъдето ще продължим с лифт до Захарната глава, разкриваща една от най-впечатлителните гледки към града.  Нощувка.

9 ДЕН Рио де Жанейро

Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения. По желание посещение на тропически остров – след едночасов трансфер с автобус пристигаме до Itacuruçá, от където с шхуна отпътуваме за целодневен круиз  към тропическите острови на Рио – бели плажове, палми и кристално чисти води са част от този рай, приканващ ви за почивка и забавления. Включен обяд на остров Itacuruçá. Нощувка.Забележка: Тура се провежда при добри метеорологични условия.

10 ДЕН Рио де Жанейро

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Вечерта по желание посещение на самба шоу – барбекю вечеря в типичен бразилски ресторант, след което ще бъдете свидетели на невероятно самба шоу с певци и танцьори, представящи Бразилския фолклор и улавящи по незабравим начин ритмите на карнавала. Нощувка.

11 ДЕН Рио де Жанейро - Париж

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Излитане от Рио де Жанейро с невероятни спомени в 19.05 часа.

12 ДЕН Париж - София

Кацане в Париж в 11.20 часа. Излитане от Париж в 18.40 часа. Кацане на летище София в 22.25 часа.

Цената включва:

Самолетен билет София -Буенос Айрес - Рио де Жанейро -Париж-София
Самолетен билет Буенос Айрес - Игуасу - Рио де Жанейро
3 нощувки със закуска в Буенос Айрес в хотел  Intercontinental Buenos Aires 5* или подобен
3 нощувки със закуска в Игуасу в хотел Mabu Thermas Resort & SPA 5 * или подобен
3 нощувки със закуска в Рио де Жанейро в хотел Astoria Palace 4* или подобен
Всички транфери летище - хотел - летище
Сити тур на Буенос Айрес
Сити тур на Рио де Жанейро с включен обяд
Посещение на водопадите Игуасу от аржентинска страна
Посещение на водопадите Игуасу от бразилска страна
Медицинска застраховка
Водач

Цената не включва:

Летищни такси - около 492 евро
Екскурзиите по желание
Всякакви разходи от личен характер

Доплащания:

единична стая - 500 евро

посещение на танго шоу "Карлос Гардел" с вечеря - 90 евро

целодневна екскурзия до курортното градче Тигре и делтата на река Парана с обяд - 60 евро

целодневна екскурзия Гауча Парти с включен обяд - 98 евро

вечеря в ресторант с шоу програма в Игуасу - 85 евро

Макуко сафари и парк за птици - 118 евро

посещение на самба шоу с вечеря - 148 евро

посещение на тропически остров - 106 евро

 

 

Автобусни билети

bus

Самолетни билети

fly

Застраховки

ins